Wat Malwarebytes voor u doet

Ruimt uw pc in slechts enkele minuten op

Malwarebytes vindt niet alleen bedreigingen zoals malware en virussen, maar ook potentieel ongewenste programma’s die uw pc kunnen vertragen.

Beveiligt 24/7 uw pc, bestanden en privacy

Realtimebescherming maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en machinaal leren om u te beschermen tegen online bedreigingen, zelfs bedreigingen die nog nooit eerder te zien zijn geweest.
Webbrowser met een map met tab op de voorgrond met daarop een gesloten slot

Beschermt tegen online scammers

Web Protection blokkeert online scams, geïnfecteerde websites en kwaadaardige links. Tevens houdt het phishingscams tegen die gebruikmaken van nepsites die u proberen persoonlijke informatie zoals bankgegevens te ontfutselen.

Voorkomt dat uw bestanden gegijzeld worden

Ransomware Protection maakt gebruik van onze eigen technologie om een sterke verdediging neer te zetten tegen malware die uw pc vergrendelt en uw bestanden en foto’s gijzelt.
Laptop met schild en slot in het midden van het scherm; zon en maan aan de zijkanten van de laptop geven 24/7-bescherming aan

Houdt rekening met uw ruimte

We hebben Malwarebytes ontwikkeld met de prestaties van uw pc in gedachten, zodat hij 24/7 z’n werk kan doen. In de weergavemodus kunt u zelfs notificaties en updates uitschakelen als u aan het gamen bent of een film kijkt.

Maakt uw beveiliging eenvoudig

Met onze gloednieuwe gebruikersinterface kunt u gemakkelijker dan ooit tevoren uw bescherming personaliseren. Plan scans, pas beschermingslagen aan en selecteer een van de drie scanmodi.